آموزش کیک شربتی

مواد لازم:
کیک باقلوا شربتی زعفرانی
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست شیرین و غلیظ 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پودر هل 1 ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ

برای شربت:
شکر 1 لیوان
آب 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ
هل نصف ق چ

روغن (مایع یا جامد هر دو جواب میده ) و شکر را خوب بزنید تا مخلوط شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن هر کدام یک دقیقه بزنید مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره هل را اضافه کنید ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ارد رو با بکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید در این مرحله نباید زیاد هم بزنید فقط در حدی که ارد کاملا مخلوط بشه

قالب با ابعاد حدود سی در چهل رو کاغذروغنی بندازید چرب کنید مواد رو توی قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه با موقعی که پخته شد در فر 180 درجه که از قبل گرم کردین بزارید اگه روی کیک سرخ نشد در اخر کمی گریل رو روشن کنید .

برای درست کردن شربت اب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه روی حرارت ملایم بزارید و در اخر هل و گلاب اضافه کنید .

بعد از کاملا سرد شدن کیک رو برش بدین و شربت که سرد شده هم روش بریزید و با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید.

Insta : @shirvani.shirini

به بالای صفحه بردن