استاد پخت شیرینی خانگی شوید

بوسیله فیلم های آموزشی و دوره های تخصصی ما در حوزه شیرینی سنتی، بهترین ها را خواهید پخت.

آموزش و دستور پخت باقلوای قزوین - شیرینی سنتی - شیرینی مدرن

آموزش غیر حضوری کامل باقلوا پرچمی قزوین ۱۵۰ هزار تومان
آموزش غیر حضوری کامل باقلوا پیچ ۱۰۰ هزار تومان

پس از انتخاب هر یک از انواع باقلوا یا شیرینی مدرن ویا شیرینی سنتی مبلغ ذکر شده برای هر عنوان را به شماره کارت زیر واریز کرده رسید پرداخت را ارسال نمایید:
6104337564242616
احمد شیروانی _ بانک ملت

شیرینی های خشک و نوروزی:
برنجی — نخودی — پادرازی — بادامی — گردویی — نارگیلی — اتابکی — قندی — چرخی — نان چایی

هزینه آموزش پکیج کامل شیرینی های فوق به صورت غیر حضوری:
۱۰ مورد ۶۵۰ هزار تومان
۱ مورد ۸۰ هزار تومان

Shirvani آدرس اینستاگرام ما: shirvani.shirini@

شیرینی های مدرن شامل:
نان‌ نازک مغز دار — اسکار مغزدار با مغز دلخواه– قرابیه با بادام خالص — یاقوتی کره ای — گردو‌ روسی

هزینه آموزش پکیج کامل شیرینی های فوق به صورت غیر حضوری:
۵ مورد ۴۰۰ هزار تومان
۱ مورد ۸۰ هزار تومان

Shirvani آدرس اینستاگرام ما: shirvani.shirini@

shirvani

نان برنجی

از خوشمزه ترین و قدیمی تریت شیرینی های سنتی قزوین، به صورت زعفرانی و سفید. با بهترین کیفیت و طعم.

شیروانی

نان چایی

از خوشمزه ترین و قدیمی تریت شیرینی های سنتی قزوین که در کنار چای سرو می شود. با بهترین کیفیت و طعم.

shirvani

نان کره ای

یک شیرینی با طعم و طرحی جدید، می توانید این شیرینی کره ای را برای اولین بار تهیه و مزه آن را مقایسه نمایید.

shirvani

نان چرخی

از خوشمزه ترین و بهترین شیرینی های قزوین که با رنگهای کاکائویی و سفید وتزیین های متفاوت پخته می شود. با بهترین کیفیت و طعم.

shirvani

باقلوا پرچمی قزوین

باقلوا پرچمی قزوین با قند بادام و پسته و زعفران

پخش ویدیو
shirvani

باقلوا پیچ قزوین

باقلوا پیچ قزوین با قند بادام اصیل و پسته

پخش ویدیو
shirvani

نان نخودی

یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی قزوین نان نخودی است. برای انتخاب نوع قالب این شیرینی می توانید سفارش خود را ارسال کنید.

پخش ویدیو
shirvani

نان نازک

یکی از خوشمزه ترین شیرینی های قزوین نان نازک است. که با دو طعم و رنگ پسته ای و دارچینی ارائه میشود.

پخش ویدیو
shirvani

طرز تهیه آرد برنج

مواد اولیه با کیفیت، شیرینی و طعم عالی

آردبرنج یکی از اصلی ترین مواد اولیه پخت شیرینی هایی چون برنجی و چرخی و ولیعهدی و.‌‌.. هست.
خوب به صورت مرحله ای بریم که آرد برنج خونگی درست کنیم:
مرحله اول : برنج رو خوب شسته و چندبار آبکشی کنید.
مرحله دوم : برنج رو ۳_۵ ساعت در آب بخوابانید.
مرحله سوم : برنج رو از آب خارج کرده و به مدت ۱۰_۱۲ ساعت در کیسه ای بریزید تا خوب آب کشی شود.
مرحله چهارم : نوبت آسیاب هست که توسط دستگاه صنعتی و با الک حریر انجام میشود.
مرحله پنجم : بلافاصله پس از آسیاب در مکانی مسقف بر روی پارچه نخی به صورت کاملا نازک پهن شود.
مرحله ششم : پس از ۵ الی ۷ ساعت پارچه را جمع کرده و دوباره کاملا نازک پهن میکنید (با این کار آرد را به خوبی زیر و رو کرده اید)
مرحله هفتم : مطابق مرحله قبل عمل میکنید این بار با فاصله ۸ الی ۱۰ ساعت.
مرحله هشت : در این موقع مشاهده میکنید کمی آرد برنج خشک شد و به صورت گلوله در آمده این بار آرد را که از روی پارچه جمع کردید قبل از پهن کردن از الک حریر رد میکنید و دوباره نازک پهن میکنید.
مرحله نهم : تا ۱۲ روز حداقل روزی ۱ بار آرد را جمع کرده و دوباره پهن میکنید.
مرحله آخر : آرد برنج رو در کیسه ای مثل کیسه آرد و یا کیسه نخی به مدت ۳ ماه استراحت بدید.

shirvani

طرز تهیه آرد برنج

مواد اولیه با کیفیت، شیرینی و طعم عالی

آردبرنج یکی از اصلی ترین مواد اولیه پخت شیرینی هایی چون برنجی و چرخی و ولیعهدی و.‌‌.. هست.
خوب به صورت مرحله ای بریم که آرد برنج خونگی درست کنیم:
مرحله اول : برنج رو خوب شسته و چندبار آبکشی کنید.
مرحله دوم : برنج رو ۳_۵ ساعت در آب بخوابانید.
مرحله سوم : برنج رو از آب خارج کرده و به مدت ۱۰_۱۲ ساعت در کیسه ای بریزید تا خوب آب کشی شود.
مرحله چهارم : نوبت آسیاب هست که توسط دستگاه صنعتی و با الک حریر انجام میشود.
مرحله پنجم : بلافاصله پس از آسیاب در مکانی مسقف بر روی پارچه نخی به صورت کاملا نازک پهن شود.
مرحله ششم : پس از ۵ الی ۷ ساعت پارچه را جمع کرده و دوباره کاملا نازک پهن میکنید (با این کار آرد را به خوبی زیر و رو کرده اید)
مرحله هفتم : مطابق مرحله قبل عمل میکنید این بار با فاصله ۸ الی ۱۰ ساعت.
مرحله هشت : در این موقع مشاهده میکنید کمی آرد برنج خشک شد و به صورت گلوله در آمده این بار آرد را که از روی پارچه جمع کردید قبل از پهن کردن از الک حریر رد میکنید و دوباره نازک پهن میکنید.
مرحله نهم : تا ۱۲ روز حداقل روزی ۱ بار آرد را جمع کرده و دوباره پهن میکنید.
مرحله آخر : آرد برنج رو در کیسه ای مثل کیسه آرد و یا کیسه نخی به مدت ۳ ماه استراحت بدید.

به بالای صفحه بردن